Bel de beste, MB Ontstoppingsdienst

Professioneel, betaalbaar met 3 maanden garantie 

Rioolspecialist

Waarom moet u voor rioolspecialist MB kiezen?

Ervaren monteurs die altijd het rioolprobleem oplossen, goede kwaliteit en service, Altijd bereikbaar.

Ontstoppingsdienst
Ontstoppingsdienst

De MB ontstoppingsdienst tot uw dienst
De riolering en sanitaire voorzieningen zijn een belangrijk gegeven in iedere woonst. Of je nu in een appartement woont of in een huis, het is belangrijk en vooral ook erg gemakkelijk als alles vlot kan verlopen

Afvoer ontstoppen
Afvoer ontstoppenRiool ontstoppen
Afvoer ontstoppen, 24/7 tot jouw dienst!

Wanneer een afvoerleiding van de riolering verstopt raakt, ondervind je al veelal hinder en dan is vaak snel actie nodig. Je hebt in zulke gevallen een specialist nodig in ontstoppingen, iemand die per direct beschikbaar is. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de beste service, 24/7 en voor alle type ontstoppingen.

24 uur spoed service

Dag en nacht de voordeligste tarieven

Een verstopping aan de riool komt altijd ongelegen, maar soms kan dit echt op een heel slecht moment gebeuren. In zulke gevallen zul je nood hebben aan aan professional om de boel te ontstoppen. Bij ons ben je op ieder moment zeker van de voordeligste uurtarieven voor het ontstoppen van de riolering

Service

Heb je in jouw huis of appartement te maken met een verstopping aan het riool, dan is het essentieel dat dit snel en vakkundig wordt verholpen. Onze ontstoppingsdienst heeft alle know-how in huis zodat je razendsnel kunt genieten van het resultaat: een perfect werkende riolering. Je kunt ons inschakelen voor iedere ontstoppingsklus,

Tarieven riool ontstoppingen van uw riolering,  zoal een wc, keuken, douche afvoer, gootsteen en/of hemelwaterafvoer hanteren wij een vaste prijs van 150 euro inclusief Btw, voorrijkosten, arbeidsloon en gebruik van materieel en drie maanden garantie.

ONTSTOPPINGSERVICE MET 24/7 VOORDEEL

Rioolspecialist MB kan dus alle voorkomende rioolklussen oplossen en doet dat bovendien voor de gunstigste tarieven van Nederland. Dit is mogelijk, omdat de loodgieter van onze riooldienst beschikt over hoogwaardige apparatuur, jarenlange ervaring en onbeperkte knowhow.

 

 

Riool ontstoppen Haarlem

Riool ontstoppen Haarlem

Ontstoppingsdienst Haarlem – snel en voordelig

Ontstoppingsdienst Haarlem. Wanneer u voor een riool dat verstopt zit een loodgieter nodig heeft, is Rioolspecialist het ontstoppingsbedrijf dat het snelst resultaat biedt. Wij zijn de voordeligste riooldienst voor riool ontstoppen Haarlem en zijn 24/7 inzetbaar. Is er dus een riool verstopt in uw badkamer, keuken of elders in of rond uw woning en moet er direct actie worden ondernomen? Dan kunt u rekenen op ontstoppingsdienst ORS. De onderhoudswagens van ons ontstoppingsbedrijf zijn voorzien van alle moderne ontstoppingsapparatuur. Onze medewerkers kunnen hiermee in korte tijd elke type riool ontstoppen Haarlem en omstreken.

Professionele riooldienst bij wc afvoer verstopt Haarlem

Heeft u in uw huis een verstopping aan het riool, dan is het belangrijk dat dit snel wordt verholpen. Ontstoppingsdienst ORS is een ervaren ontstoppingsbedrijf in Haarlem dat razendsnel resultaat laat zien. Wij verhelpen alle soorten rioolproblemen, zodat u ons kunt inschakelen voor elke ontstoppingsklus. Dit kan variëren van een wc verstopt  tot en met een douche die verstopt is. En natuurlijk ondernemen wij ook actie als uw gootsteen verstopt zit. Is er voor een rioolverstopping of een wc verstopt in Haarlem dus een resultaatgericht ontstoppingsbedrijf nodig? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst ORS.

Rioollucht in huis

Hangt er rond de afvoer in uw keuken, douche, wc of badkamer een rioollucht? Dan is het aan te bevelen om een rioollucht inspectie te laten uitvoeren. Ontstoppingsdienst ORS gespecialiseerd in het oplossen van rioolverstoppingen en andere afvoerproblemen, en u kunt ons tevens bellen om een professioneel onderzoek naar rioollucht te laten uitvoeren. Een rioollucht ontstaat doordat in een van de leidingen een breuk of scheur is ontstaan. Wanneer onze loodgieter langskomt voor een rioollucht inspectie, zal hij de riolering onderzoeken door met speciale apparatuur onschadelijke rook door het rioolsysteem te blazen, waarmee zelfs de kleinste scheurtjes kunnen worden opgespoord.

Ontstoppingsbedrijf Haarlem

Bent u op zoek naar een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf om het riool te laten reinigen, dan bent u bij ontstoppingsdienst ORS aan het allerbeste adres. Ontstoppingsdienst ORS heeft uitsluitend professionele loodgieters in dienst die jarenlange ervaring in hun vakgebied hebben opgedaan. Ons ontstoppingsdienst kan ieder riool waarin zich een verstopping voordoet met de juiste schoonmaakapparatuur weer optimaal laten werken. Hiertoe worden diverse methodes toegepast, zoals hogedruk- en mechanische reinigingstechnieken. Het maakt voor onze medewerker geen verschil of de afvoerverstopping zich in de keuken, wc of badkamer voordoet. Met geavanceerde apparatuur weet ons ontstoppingsbedrijf haarlem het riool snel en perfect te reinigen.

Kosten riool ontstoppen Haarlem

De kosten voor riool ontstoppen Haarlem kunnen soms hoog uitvallen. Zeker wanneer dit ’s avonds, ’s nachts of in het weekend moet gebeuren. Om er zeker van te zijn dat bij afvoerprblemen de kosten die het riool ontstoppen met zich meebrengt zo laag mogelijk worden gehouden, vertrouwt u op ontstoppingsdienst ORS. Wij hanteren een aantrekkelijk vast tarief, waarmee onze loodgieters tot de goedkoopste professionals van Nederland behoren. Met Ontstoppingsdienst ORS zijn de kosten voor riool ontstoppen Haarlem niet alleen overdag beperkt, maar zijn deze ook buiten kantooruren en tijdens het weekend zeer schappelijk. Met ontstoppingsdienst ORS kunt u dus rekenen op betaalbaar vakwerk.

Riool camera inspectie in Haarlem

Om een verstopte afvoer snel weer optimaal te laten werken, is een camera inspectie van het riool soms noodzakelijk. Ontstoppingsdienst ORS beschikt over de juiste apparatuur voor het uitvoeren van een nader onderzoek bij een rioolverstopping. Tijdens een camera inspectie wordt in het riool een minicamera neergelaten, die van afstand kan worden bediend. De loodgieter van ontstoppingsdienst ORS krijgt aan de hand van dit onderzoek een duidelijk en compleet beeld van de ernst en omvang van de afvoerverstopping, waarna hij bepaalt welke ontstoppingsapparatuur moet worden ingezet. Dankzij onze camera inspectie kan het riool op professionele en doeltreffende wijze worden gereinigd.

Afvoer Verstopt Ontstoppen Haarlem

1
Hallo! kunnen wij u helpen?